Nieuws

Bijdragen aan de dromen van kleine ondernemers

Niet alleen onze ondernemers, ook PlusPlus zelf is aan het groeien. Deze maand verwelkomen we een nieuwe collega in het Marketing Team: Hazal. Hieronder stelt ze zich voor.

“Een paar maanden geleden ben ik vanuit Istanbul, Turkije, naar Utrecht verhuisd, waar ik sinds deze week ook werk: Bij PlusPlus, als Growth Hacker voor het Marketing Team. Ik heb een achtergrond in creative digital marketing, met een focus op groei. Dat ga ik nu ook bij PlusPlus doen, zodat nog meer mensen PlusPlus leren kennen.

Wat me zo boeit aan PlusPlus is het diepe gevoel van betekenis. Een verschil maken in de wereld door kansen te creëren voor werkgelegenheid en voedselzekerheid in opkomende landen, dat betekent dat je aan de goede kant staat van een aantal cruciale vraagstukken waar we vandaag de dag mee te maken hebben. Voor mij is dat belangrijk. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van het PlusPlus team en zo kan bijdragen aan economische ontwikkeling, aan duurzaamheid en aan de dromen van kleine ondernemers”, aldus Hazal.

Benieuwd naar de rest van het team achter PlusPlus en wat we allemaal doen? Binnenkort stellen we ons allemaal aan je voor, dus hou de nieuwsbrief in de gaten...