Vacatures

Als je werkt bij PlusPlus geef je je tijd betekenis.Dankzij jouw inzet en talenten kunnen boeren en agri-ondernemers hun bedrijf laten groeien. Daardoor ontstaat er meer werkgelegenheid en voedselzekerheid in gebieden waar dat hard nodig is.


Plusplus – Stagiair Impact Investeringen

 

Over PlusPlus

PlusPlus (www.plusplus.org) is een startup en een sociale onderneming die leningen crowdfund voor agrarische MKB-bedrijven in ontwikkelingslanden. PlusPlus richt zich op kleine en middelgrote agrarische ondernemingen die het moeilijk hebben om lokaal financiering te krijgen en een zeer sterke sociale impact maken. Deze bedrijven dragen bij aan het verlagen van de armoede in de gebieden waar ze werken, helpen de voedselzekerheid te versterken en produceren voedsel op een manier die niet schadelijk is voor het klimaat. Wij scouten MKB-bedrijven via ons wereldwijde netwerk van Deal Originators.

 

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor het bijdragen aan verandering die er toe doet en heb je affiniteit met impact investeren? PlusPlus biedt je een uitdagende stage in een inspirerende en internationale omgeving met de mogelijkheid om echt een verschil te maken in de wereld.

De Stagiair Impact Investment is op zoek naar hands-on ervaring en leren wat investeren voor impact en crowdfunding inhouden. Je bent op zoek naar een stage waar je leert hoe een investeringsteam werkt en zelf bijdraagt door deel uit te maken van het team. Je werkt aan financiële modellen, businessplannen en helpt het team met bedrijfsbeoordelingen over zowel de financiering als de impact van MKB-bedrijven in ontwikkelingslanden. Je maakt deel uit van het investeringsteam van PlusPlus. Je schrikt er niet voor terug om te assisteren bij een breed scala aan operationele activiteiten die typisch zijn voor een startende organisatie.

 

Vereisten

Je bent geïnspireerd om te leren in ons bedrijf zoals hierboven beschreven, en herkent jezelf in het volgende:

We zijn momenteel niet op zoek naar onderzoeksgerichte stagiaires, maar vooral naar stagiaires die willen leren wat deze baan en omgeving inhoudt.

 

Arbeidsomstandigheden

Wat kun je leren:

 

WAT WIJ BIEDEN

 

SOLLICITEER

Stuur je CV en motivatiebrief vóór 15-8-2022 naar michelle.steggerda@plusplus.nl. Voor vragen kun je Michelle ook per e-mail bereiken.